icon-home

'Betrokken
betrouwbaar en vernieuwend!'

10 december 2020

In opdracht van Wonen Wateringen hebben wij in samenwerking met Van Dillen Bouw tijdens de renovatie van 129 huurwoningen in Wateringen de bestaande gevelkozijnen vervangen voor kunststof exemplaren.

Ellen Werndly, bewonersbegeleider bij Van Dillen Bouw en Rob Sloof, projectmanager bij woningcorporatie Wateringen Wonen vertellen over de prettige samenwerking.

Communicatie
Ellen: “Bij deze omvangrijke renovatieprojecten is het contact met de bewoners altijd erg belangrijk. Het vervangen van complete kozijnen is voor de huurders een ingrijpende gebeurtenis. Communicatie is van groot belang. Bij de zogenaamde ‘warme opname’ melden wij de bewoners vooraf welke maatregelen genomen worden en wat wij van hen verwachten. Met een partner als Novafront hebben wij in het vervolg geen omkijken. Zij nemen het informeren van de huurders geheel voor hun rekening. Als er klachten zijn, handelen ze die vlot af met de bewoners. Ook onze onderlinge communicatie is erg helder. Het is gewoon een prettig bedrijf om mee samen te werken!”

Vernieuwend
Rob: “Het project betreft grootschalig onderhoud aan 129 grondgebonden eengezinswoningen uit de jaren ’60. Novafront heeft in alle woningen de houten kozijnen vervangen voor kunststof kozijnen. Ik heb al jarenlang zeer goede ervaringen met Novafront. In mijn beleving zijn ze betrokken, betrouwbaar en vernieuwend!”

Rob vervolgt: “Vernieuwend omdat ze voor het verwijderen van het gevelkozijn een techniek toepassen die nagenoeg geen schade aan het metsel- en stucwerk oplevert.”

Vooruitstrevend
Rob: “Ik vind Novafront vooruitstrevend, omdat ze zowel financieel als esthetisch meedenken met de opdrachtgever. Dat voorkomt verrassingen en levert bijvoorbeeld een fraaie afwerking van de raamdorpels op!”

Bewoners
“De beste graadmeter is misschien wel de reactie van de bewoners”, zegt Rob. “Zij beoordelen de mensen van Novafront als netjes en hulpvaardig: ze zien geen problemen, maar oplossingen. Als projectmanager geeft het voldoening als de bewoners hun beste beentje voorzetten: de koffie stond altijd klaar voor de mensen van Novafront!”

Van Dillen Bouw is een familiebedrijf wat al sinds 1724 bestaat. Ze zijn gespecialiseerd in innovatieve en duurzame oplossingen voor renovatie en nieuwbouw. De aandacht voor bewoners en gebruikers en het nastreven van topkwaliteit staat daarbij voorop.

Wonen Wateringen is een kleine, daadkrachtige corporatie in de gemeente Westland. Ze zijn er als lokale corporatie vooral om mensen te helpen als zij niet zelf in hun woonbehoefte kunnen voorzien.

© Novafront 2016. All Rights Reserved