icon-home

Glaslatten bij Simonis Verf

08 december 2015

Samenwerking Simonis Verf en Novafront 

Simonis Verf en Novafront zijn per 9 juni 2015 de samenwerking op het gebied van leverantie van houten deelvervangingen aangegaan. In eerste instantie loopt deze samenwerking alléén nog vanuit de vestiging in Sliedrecht.

 

Novafront gaat de volgende werkzaamheden voor Simonis Verf uitvoeren:

  • - Leveren van glas- en neuslatten
  • - Leveren van ramen, deuren, kozijnen, dorpels en stijlen
  • - Leveren van diverse plaatmaterialen

Novafront stelt een nieuwe norm in bewerkingen en leveringen van alle soorten houten deelvervangingen. Dit dankzij hun jarenlange ervaring, flexibiliteit, machines en gecertificeerde medewerkers. Simonis Verf verwacht met het aanbieden van glaslatten de klanten nog sneller, beter en vollediger te kunnen bedienen. Een compleet dienstenpakket waarmee we onze klanten in elke situatie een passende oplossing op maat te kunnen aanbieden.

Hoe en wat leveren we precies:

Novafront biedt een breed standaard assortiment, op het gebied van glas- en neuslatten. Al onze glas- en neuslatten zijn vervaardigd uit eerste kwaliteit Dark Red Meranti (Select and Better) met een soortelijk gewicht van altijd tussen de 450-500kg per m3. Ze zijn dus nooit gemaakt van gevingerlast of illegaal gekapt hout. Voor een volledig overzicht kunt u onze glaslattenkaart bekijken.

Onze glaslatten zijn, op aanvraag, ook FSC® gecertificeerd leverbaar. Voor de productie van verschillende glaslatten maken we gebruik van Accoya hout. Overige modellen kunnen op aanvraag worden besteld. 

 

Alle voordelen van de samenwekring met Novafront op een rijtje:

Met de Novafront houten deelvervangingen komt u niet voor verrassingen en de daarmee gepaard gaande kosten te staan.

  • - Zijn altijd vervaardigd uit 1e kwaliteit Select and Better Dark Red Meranti;
  • - Zijn op aanvraag ook verkrijgbaar met FSC en KOMO-certificaat;
  • - Worden gespoten met een gecertificeerde verf
  • - Gegrond of ongegrond, 1 of 2 keer behandeld
  • - Handzaam verpakt op projectbasis opgebosd
  • - Eventueel gekort volgens lengtespecificaties, in verstek gezaagd, voorgeboord, gecontramald uitkepingen gemaakt en/of kopse kanten behandeld

 

© Novafront 2016. All Rights Reserved