icon-home

'De klant is de grote winnaar'

14 oktober 2021

De automatisering van onze houtfabriek is met de ingebruikname van het CNC-bewerkingscentrum in een stroomversnelling geraakt. In juli vertelde B.P. Visser al over de toegenomen mogelijkheden voor onze productie van houten deuren en kozijnen. Een paar maanden later bekijken we welke voordelen de uitbreiding van ons machinepark voor onze klanten betekent. 

André van den Heuvel licht de toegevoegde waarde toe: “Wij zetten het CNC-bewerkingscentrum in onze timmerfabriek nu in voor het standaard productiewerk. Daardoor houden we meer ruimte over voor specialistisch werk.”

Impuls
“Dat mes snijdt aan twee kanten”, vervolgt André. “Enerzijds de ruimte die we voor onszelf creëren om maatwerk van hoog niveau af te blijven leveren. En anderzijds de kwaliteits- en efficiency impuls die ons productiewerk heeft gekregen! Door het inzetten van deze machine zijn we verzekerd van een constante en hoge kwaliteit bij de productie van houten deuren en kozijnen. Behalve die constante kwaliteit, wordt het productieproces ook aanzienlijk verkort.”

Procesversnelling
André: “We maken een grote slag op het gebied van efficiency en zijn in staat seriematig grote aantallen te produceren. Het is een enorme procesversnelling, waarbij we altijd zeker zijn van het resultaat. Precies het doel wat we beoogden met het automatiseren van de timmerfabriek voor onze hout-afdeling.”

Winnaar
“Nadat we vorig jaar de nadruk hebben gelegd op het automatiseren van het productieproces van onze kunststof kozijnen en deuren, hebben we ons dit jaar volledig gericht op de ‘houten timmerfabriek’. Het gevolg is dat we aan meer wensen van onze klanten kunnen voldoen: of het nu gaat om standaard productiewerk of om maatwerk. De klant is de grote winnaar!”

 De klant is de grote winnaar

© Novafront 2016. All Rights Reserved