icon-home

Volledig vernieuwd machinepark

30 juli 2020

Na de Bouwvak maken wij een vliegende start met ons volledig vernieuwde machinepark. Deze hypermoderne machines bieden ons de mogelijkheid onze dienstverlening naar een hoger plan te tillen. Een kort overzicht van de nieuwe machines.

Met ons compleet nieuwe bewerkingscentrum kunnen we tot in lengte van jaren kozijnen op een nog efficiënter en hoogwaardiger niveau fabriceren en bewerken. Het bewerkingscentrum gebruiken we onder andere voor het vastschroeven van de staalversterkingen. Verder kan hij frezen en boren ten behoeve van ontluchting, ontwatering en scharnier- en slotgaten, die door onze werkvoorbereiding softwarematig worden aangestuurd.

HVL-machine
We zetten voortaan ook een nieuwe HVL-machine in. Met deze machine frezen we in kunststof kozijnen verbindingen die er als houten verbindingen uitzien. Deze machine dient ter vervanging van vier andere machines. Behalve de HVL-verbindingen, maakt deze machine de contramalverbindingen van de T-stijlen.

Lasmachine
Ten slotte beschikken we over een nieuwe 4-kops lasmachine, en de daarop aangesloten hoekbewerkingsmachine. Met deze lasmachine worden in één keer de vier kaderdelen van een kozijn aan elkaar gelast. Dit gaat volautomatisch, tot een omvang van drie meter in het vierkant. De hoekbewerkingsmachine freest vervolgens de lasverbindingen weer netjes weg. Deze machine is veel krachtiger, sneller en digitaal aan te sturen.

© Novafront 2016. All Rights Reserved