icon-home

'Een sprong in het diepe!'

05 mei 2022

René Langerman is onze nieuwe medewerker op de kunststof afdeling. René werkt sinds 1 april in de werkplaats aan het compleet maken van ramen, deuren en kozijnen. Bij ons springt hij in het diepe of maakt hij een verse start.

René: “Voordat ik in april bij Novafront kwam werken, heb ik twintig jaar met portakabins gewerkt. In de buitendienst, als servicemonteur. Met kunststof kozijnen had ik geen enkele ervaring.”

Totaal anders
“Ik was toe aan een nieuwe uitdaging: ik ben 49 jaar oud en nu ben ik nog in de gelegenheid iets totaal anders te proberen”, legt René uit. “Die gedachte sudderde sinds de jaarwisseling. Toen ik een personeelsadvertentie van Novafront zag, heb ik gereageerd. Hoewel ik in Sliedrecht woon, kende ik het bedrijf niet. Naar aanleiding van mijn sollicitatie heb ik een goed gesprek gevoerd met André van den Heuvel. Vervolgens heb ik een dag meegelopen, en ben ik aan de slag gegaan!”

Nieuwe indrukken
René: “De afgelopen weken heb ik heel erg veel geleerd! Het zijn veel nieuwe indrukken en het is écht heel ander werk dan ik hiervoor gedaan heb. Het is goed te doen, al heb ik tot nu toe vooral algemene indrukken opgedaan. Wat dat betreft liggen er nog voldoende uitdagingen in het verschiet! 

Overzichtelijk
“Het scheelt natuurlijk dat ik met al mijn vragen bij mijn collega’s terecht kan. De meeste zijn zeer ervaren, waardoor ik snel en veel kan leren. Er is dan ook niet één collega die me inwerkt: het ligt eraan wie er naast me staat. Het bevalt me in elk geval prima in de werkplaats. Het is veel rustiger dan ik gewend was en ik heb nu een overzichtelijke dagindeling!”

Dolomieten
René is getrouwd en heeft twee kinderen. “Een zoon en een dochter. In mijn vrije tijd stap ik graag op mijn motor of op mijn racefiets, of gaan we wandelen. Met de motor ga ik ook naar het buitenland: mooie tochten maken in de Dolomieten of Groot-Brittannië!”

René Langerman

© Novafront 2016. All Rights Reserved