icon-home

Efficiënt en hoog isolerend renovatieprofiel

09 juni 2022

Met onze kunststofkozijnen richten wij ons behalve op nieuwbouw, ook op de renovatie van bestaande woningen. Veel woningbouwverenigingen renoveren complete wijken, gebouwd in de vorige eeuw. In samenwerking met onze vaste leverancier GEALAN zijn wij sinds kort in staat een fundamentele bijdrage te leveren met een efficiënt en hoog isolerend profiel!

Met het nieuw ontwikkelde profiel, de S 9000 NL Reno, is het mogelijk snel, efficiënt en grootschalig te renoveren. GEALAN heeft veel tijd en zorg besteed aan het ontwikkelen van dit profiel, speciaal bestemd voor de Nederlandse markt.

‘Reno’
De voordelen van de ‘Reno’ komen naar voren door de compleet nieuwe benadering van monteren. Waar in het verleden het oude kozijn – vaak in combinatie met asbest – verwijderd moest worden, wordt dat nu ingepakt door het nieuwe kader. Het bestaande kozijn wordt als stelkozijn gebruikt voor het nieuwe profiel. Deze methode zorgt voor tijdwinst op het gebied van montage en een enorme reductie van afvalafvoer. Bovendien garandeert het kliksysteem een snelle, strakke en keurige afwerking.

Lagere energierekening
De isolatiewaarde van het kozijn wordt aanzienlijk verhoogd dankzij de verschillende luchtkamers in het profiel. In dit renovatieprofiel is midden-dichting toegepast. Dat zorgt voor een hoge wind- en waterdichtheid. Daarnaast is met dit systeem een glasopname van 24 tot en met 52 millimeter mogelijk. De samenstelling van het inbouwdetail en de uitvoerig geteste U-waarde van 1,2 maakt het kozijn hoog isolerend. De kozijnen zijn voorzien van SKG 2 beveiliging en het KOMO-kwaliteitskeurmerk.

Voordelen
Met de hoog isolerende kozijnen van GEALAN zijn woningbouwverenigingen in staat complete woonwijken sneller, efficiënter en relatief eenvoudig te renoveren. Het systeem is binnen enkele dagen te monteren en de afvalafvoer blijft tot een minimum beperkt!

Voor meer informatie kun je de website van GEALAN raadplegen.

© Novafront 2016. All Rights Reserved