icon-home

Relatie aan het woord

11 juni 2020

Vandaag laten wij een trouwe relatie aan het woord. Bas van den Eerenbeemt is Systeem Adviseur bij Gealan. Zij leveren de kunststof profielen waar wij elementen, zoals kozijnen, van maken. Hij vertelt over de relatie van Gealan met Novafront. In zijn monoloog valt het woord ‘samen’ opvallend vaak …

“Novafront maakt ramen, deuren en kozijnen op maat van de kunststof profielen die wij leveren. Wij leveren lengtes van zes meter, die Novafront vervolgens tot eindproducten verwerkt.”

Contacten
“In mijn functie als Systeem Adviseur bij Gealan heb ik veel contacten in de markt. Ik ben vaak in gesprek met bijvoorbeeld projectontwikkelaars of woningbouwverenigingen. Wanneer ik in die gesprekken gevraagd wordt naar fabrikanten van kunststof kozijnen, komt Novafront altijd aan de orde.” “Het is een samenspel. We zijn van elkaar afhankelijk. Wij leveren een goed systeem, wat Novafront met veel vakmanschap verwerkt, waardoor we gezamenlijk voorop blijven lopen in de markt.”

Inspringen
“Soms zijn Marcel, calculator en werkvoorbereider bij novafront, en ik drie of vier keer per week in overleg. Als een project eenmaal loopt, zien we elkaar veel minder; dat is een golfbeweging.” “Ik denk dat het kenmerkende van onze samenwerking is dat we snel inspringen op elkaars wensen. Wat bijzonder lijkt is voor ons heel normaal. Klanten reageren vaak ook positief verbaasd op onze snelle reactie. “Ik heb ook al meegemaakt dat opdrachtgevers bij mij aangeven dat ze bij een volgend project graag weer met Novafront willen samenwerken. Voor opdrachtgevers onderscheiden zij zich behalve door hun vakwerk en snelheid ook door een prima communicatie. Ze werken met hun eigen team en zijn altijd oplossingsgericht!”

  

 

© Novafront 2016. All Rights Reserved