icon-home

‘Wij hebben Novafront zien groeien’

27 mei 2022

UC Systems verzorgt al sinds 2006 onze automatisering. En vanaf dat prille begin is system engineer Hoessein Monadile al onze vaste contactpersoon bij het ICT bedrijf uit Hardinxveld-Giessendam. De aangewezen persoon om te vertellen met welke dienstverlening zij ons ondersteunen!

“Wij nemen de volledige kantoorautomatisering en de ICT in de fabriekshal voor onze rekening”, somt Hoessein op. “Voor de specifieke apparatuur waar Novafront hun kozijnen mee produceren, verzorgen we de koppeling met het netwerk.”

Team
Hoessein: “In feite verzorgen wij alle ICT die Novafront nodig heeft om te kunnen werken. Wij installeren, onderhouden en beheren het netwerk, de wifi-verbindingen, printers, e-mail en het datanetwerk! Ik ben misschien het aanspreekpunt, maar we doen dat werk natuurlijk met een heel team!”

Innovatief & flexibel
UC Systems is een innovatief en flexibel ICT bedrijf. Waar mogelijk zetten ze de nieuwste ICT-technologieën in. Hun flexibiliteit komt naar voren in de wijze waarop zij inspelen op relevante ontwikkelingen. Het ervaren team is betrouwbaar, servicegericht en enthousiast.

Groei
Hoessein: “Ik heb Novafront zien groeien in de loop der jaren, en wij hebben de ICT met hen mee laten groeien. Door hun vakgebied maken zij gebruik van een aantal specifieke applicaties: wij zorgen dat iedereen binnen Novafront daar moeiteloos mee kan werken. Neem bijvoorbeeld de JoPPS app. Daar worden offertes mee gemaakt, maar die app wordt ook ingezet voor het berekenen van de afmetingen van de kozijnen.

Klankbord
“Als externe partij verzorgen wij de inrichting van de ICT. Dat betekent naast de data en e-mail ook de telefonie. Novafront maakt de laatste jaren flinke stappen op het gebied van automatisering en wij zorgen dat alle voorzieningen voorhanden zijn om die ontwikkelingen werkend te krijgen. Daarnaast fungeren we als klankbord!

Tevreden
Hoessein: “Ik denk dat de tevredenheid over onze relatie wederzijds is. Wij hebben Novafront zien groeien en zij waarderen onze flexibiliteit. De samenwerking verloopt prima. Wat ik mooi vind aan Novafront, is het zeer beperkte verloop van medewerkers: het zegt veel dat er heel weinig medewerkers weggaan!”

UC systems

© Novafront 2016. All Rights Reserved