icon-home

Kunststof kozijnen
voor polyester dakkapellen

17 juni 2021

Onze relatie met DK Polyester bestaat alweer een jaar of acht! Het begin van onze samenwerking valt bij benadering samen met de overname van Polystyle door DK Polyester. Polystyle is al bijna vijftig jaar producent van polyester dakkapellen.

Daniel Norbert is vertegenwoordiger voor de particuliere markt bij DK Polyester: met Polystyle produceren zij hun dakkapellen uitsluitend voor particulieren. “Wij zijn door een voormalige medewerker met Novafront in contact gekomen. Novafront produceert en levert de kunststof kozijnen die wij gebruiken bij onze polyester dakkapellen.”

Mal
Daniel: “Onze dakkapellen zijn volledig van polyester vervaardigt. Dat betekent dat ze zowel van binnen als buiten naadloos geproduceerd worden vergelijkbaar met een naadloze polyesterboot. Dat doen we met behulp van mallen. Daarmee leveren we niet per sé de goedkoopste dakkapellen, maar wel een unieke kwaliteit: wij zijn de enige in Nederland die het op deze manier maken!” Daniel vervolgt: “Wij begeleiden onze klanten van de oriëntatie tot en met de realisatie. Zodra ik bij een klant hun wensen heb geïnventariseerd en de dakkapel heb ingemeten, benader ik Novafront. Op basis van de door mij aangeleverde gegevens produceren en leveren zij de kunststof kozijnen. Vervolgens monteren wij die in de dakkapel, waarna we het geheel bij onze klant plaatsen.”

Snel
“De samenwerking met Novafront verloopt erg prettig”, vertelt Daniel. “Ik heb doorgaans contact met Marcel van Steenis. Dat gaat heel goed, want hij reageert heel snel. Wij kennen elkaar hartstikke goed: maar alleen via de telefoon en de e-mail! Het goede van Novafront is het snelle schakelen: zij leveren altijd op tijd.” Daniel geeft het onderscheidende kenmerk van Novafront aan: “Het voordeel is dat zij zelf de kunststof kozijnen produceren. Zij zijn daarom niet afhankelijk van andere leveranciers!”

 

© Novafront 2016. All Rights Reserved