icon-home

''Een belletje en ze staan voor ons klaar!''

06 mei 2021

Wij besteden graag aandacht aan de relatie met onze trouwe klanten! Daarom belichten we deze keer onze band met Gebr. Rozendaal Timmer- en Bouwbedrijf uit Nieuw-Lekkerland. Wij leveren kunststof kozijnen, die zij doorgaans als onderdeel van dakkapellen plaatsen.

Gebr. Rozendaal Timmer- en Bouwbedrijf uit Nieuw-Lekkerland is in 1989 door de gebroeders Johan en Eysbrand Rozendaal als timmerbedrijf gestart. Het bedrijf is onder andere specialist in het plaatsen van dakkapellen, kozijnen, aanbouwen en dakvensters. Als bouwbedrijf verzorgen ze inmiddels ook nieuwbouwprojecten, voornamelijk particuliere woningen. Inmiddels nemen de zonen – en neven – Jos en Erik de dagelijkse leiding steeds meer over. Jos vertelt over de prettige samenwerking met Novafront.

Heldere communicatie
“Wij maken alweer zo’n drie jaar gebruik van de diensten van Novafront”, vertelt Jos. “Mijn vader, Johan, was op zoek naar een andere leverancier voor de kunststof kozijnen. Ze zijn een bekende naam in de regio en ze leveren dezelfde profielen waar wij al gebruik van maakten. Zo zijn we bij hen terecht gekomen. Wat Novafront in onze ogen echt onderscheidend maakt, is de prima kwaliteit van de kozijnen in combinatie met hun heldere communicatie!”

Kunststof kozijnen
Jos vervolgt: “Zodra wij definitieve duidelijkheid hebben over de afmetingen van de kunststof kozijnen die wij gaan plaatsen, sturen we de specificaties door naar Novafront. Ik denk dat wij wekelijks zo’n drie à vier orders bij hen plaatsen. Mijn vader, plaatst de bestellingen bij Marcel van Steenis. Zelf heb ik contact met Dick Stam, dat is wanneer de orders al lopen.”

Korte lijnen
“Eénmaal per week levert Novafront de kunststof kozijnen aan onze werkplaats. Wij sturen ze dan verder naar het betreffende werk. Wij plaatsen de kozijnen én vervolgens zetten we het glas erin. Wij garanderen dat dakkapellen en nokverhogingen in één dag glas- en waterdicht zijn!” Jos vertelt verder: “De samenwerking verloopt erg prettig. De lijnen zijn kort en wanneer er iets onvoorziens gebeurt, komt Novafront altijd heel snel met een oplossing. Voor ons is het echt een voordeel dat ze dichtbij zijn: een belletje en ze staan voor ons klaar!”

© Novafront 2016. All Rights Reserved