icon-home

Heel Novafront helpt: wij sponsoren Huis3

17 maart 2022

Huis3 is een keet in Hardinxveld-Giessendam waar 3 mensen één week verblijven, met als doel zoveel mogelijk geld ophalen voor KWF kankerbestrijding. Dat doen zij van vrijdag 24 juni tot en met vrijdag 1 juli.

Esther, Ilona, Mark, Ben en Marien vormen het team wat Huis3 bevolkt! Esther blijft zeven dagen, de andere vier wisselen elkaar halverwege af. Zij laten zich één week opsluiten in Huis3: een keet in Hardinxveld.

Uitdagingen
Vanuit Huis3 organiseren zij verschillende activiteiten en gaan ze verschillende uitdagingen aan. Ze beginnen met de slogan ‘Heel Hardinxveld Helpt’. Huis3 probeert heel Hardinxveld - en omstreken - in beweging krijgen zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose ‘kanker’.

Slogans
Met de letter ‘H’ en het cijfer ‘3’ van de naam Huis3 kunnen verschillende slogans gemaakt worden. De eerste slogan is ‘Heel Hardinxveld Helpt’. De activiteiten die de bewoners vanuit Huis 3 organiseren, proberen ze te benaderen met de 3 H’s. Denk bijvoorbeeld aan ‘Heel Hardinxveld Holt’ of ‘Heel Hardinxveld Hapt’. Zij durven zelfs groot te denken, want ‘Heel Holland Helpt’ is ook een slogan!

In de aanloop – op de website www.huis3.nl telt een klok af naar 24 juni – zijn er al volop sponsoren benaderd. Wij blijven natuurlijk niet achter: Heel Novafront helpt voor dit zeer goede doel! Wil je meer weten? Kijk dan op de website. Je kan daar ook een actie starten, een uitdaging achterlaten of doneren.

Heel Novafront Helpt

© Novafront 2016. All Rights Reserved