icon-home

'Innovatief, ondernemend
en vooruitstrevend' 

20 mei 2021

Arie Jongeneel werkt sinds 2018 in onze werkplaats aan de montage van kunststof kozijnen. Na een verleden in de bouw, heeft hij al ruim tien jaar ervaring met het monteren van kunststof kozijnen, ramen en deuren. Hij vertelt hoe goed zijn werk bij ons hem bevalt!

“Afhankelijk van de opdracht monteren mijn collega’s en ik de tussenstijlen, de draai- en kiepramen en de deuren in de kozijnen. De kozijnen worden in onze eigen fabriek geproduceerd uit de profielen.”

Werkplaats
Arie: “We werken met elf man in de werkplaats. Een aantal jaar geleden zijn we met vijf man de werkplaats komen versterken. Ik heb contact gezocht met Peter Huizer toen het bij mijn voormalige werkgever niet de goede kant opging. Ik kon terecht bij Novafront en enkele van mijn oude collega’s volgden al snel.” Arie vervolgt: “De overgang is heel soepel verlopen. Ik heb het hier fantastisch naar mijn zin! De afgelopen tijd zijn er grote investeringen gedaan, waardoor wij nu met een hypermodern machinepark werken.”

Collegiaal
“Ik heb mijn plek gevonden”, zegt Arie. “Ik ben dankbaar dat ik bij zo’n innovatief, ondernemend en vooruitstrevend bedrijf werk. Het werk is precies geschikt voor mij. Toen ik in de bouw werkte, heb ik diabetes gekregen. Het was verstandiger dat ik niet meer te veel buiten werkte. Daardoor ben ik in de montage van kunststof kozijnen terecht gekomen en heb ik ervaring opgedaan. We hebben hier een collegiale groep: wanneer het nodig is werk ik buiten mee. Wij helpen de collega’s van de houten kozijnen, of zij springen bij ons bij!”

Mannenhuishouden
Arie: “Ik ben 57 jaar oud. Ik hoop hier bij Novafront mijn pensioen te halen. Ik woon in Groot-Ammers, ben getrouwd en heb zes kinderen. Er is thuis allicht altijd wat te doen! Onze dochters zijn inmiddels het huis uit. Mijn vrouw heeft nu met een mannenhuishouden te maken. In mijn vrije tijd hou ik ervan om aan oldtimers te sleutelen. En ik ben tweede tenor in het Alblasserwaardse mannenkoor!”

© Novafront 2016. All Rights Reserved