icon-home

'We staan niet stil!'

18 november 2021

Bedrijfsleider en projectleider Marco Siebeling verdeelt zijn werktijd tussen kantoor, fabriek en bouwplaats en heeft het daarmee heel erg naar zijn zin bij Novafront. Marco neemt je in dit interview mee door zijn gevarieerde werkzaamheden!

Marco kan het zich nog goed herinneren: “In 2009 ben ik bij Novafront komen werken. Dat was het jaar dat mijn vorige werkgever werd overgenomen. Vanuit die baan had ik al veel connecties met Novafront, het was dus een kleine stap!”

Eigen productie
“We gaan al lang terug. Het mooie aan Novafront heb ik altijd gevonden dat het een platte organisatie is. Het werk wordt altijd netjes geregeld. We denken mee met onze klanten en door de eigen productie zijn we in staat snel te leveren.” Marco vervolgt: “Mijn kantoorwerk bestaat uit het calculeren en opstellen van offertes. De laatste tijd richt ik me veel op de houten kozijnen en deuren, maar ik bemoei met net zo goed met onze kunststof afdeling. In de fabriek hou ik me bezig met de aansturing en ik ben ook vaak op de bouwplaats om te assisteren met het plaatsen van ramen, deuren en kozijnen.”

Samen
Marco: “Ik help graag mee. Met elkaar een klus klaren vind ik het leuke van mijn werk. Daarom sta ik ook altijd open voor goede ideeën van mijn collega’s. Wat ik ook heel fijn vind is dat mijn dag nauwelijks valt te plannen: elke dag is anders! Vorig jaar waren we heel druk met kunststof kozijnen, terwijl er nu veel nadruk op ‘hout’ ligt. We maken sinds dit jaar gebruik van een nieuwe bewerkingsmachine, waardoor onze mogelijkheden flink worden vergroot. We kunnen veel efficiënter werken dan voorheen! Het aandeel ‘kunststof’ groeit harder, maar de vraag naar ‘hout’ blijft altijd bestaan! We werken nu bijvoorbeeld mee aan een project in Delft om een oud pand in de originele staat te herstellen!”

Sterk
“Wat ik het sterke van Novafront vind, is dat we nooit stil staan” zegt Marco. “Het bedrijf is toekomstgericht! En daarbij werk ik met heel leuke collega’s, het voelt echt als een familiebedrijf. Ik heb alle vrijheid en kan echt mij ‘ei’ kwijt in mijn baan.”

Marco: “Ik kom uit Papendrecht en woon in Hendrik-Ido-Ambacht. Ik doe graag leuke dingen met mijn kinderen: mijn dochter is 15 en mijn zoon 12 jaar oud. Lekker uit eten, of zelf koken met mijn dochter. Daarnaast hou ik van forelvissen of varen met mijn speedboot. Ik heb een vakantiehuisje in de Beekse Bergen waar ik ook graag naartoe ga. En dan heb ik ook nog grond gekocht in Bulgarije, waar ik wil gaan bouwen!”

Marco Siebeling

© Novafront 2016. All Rights Reserved