icon-home

Opleiden & automatiseren

25 november 2022

Het automatiseringstraject wat we hebben ingezet, is ook in de timmerwerkplaats in volle gang! Onze timmerlieden worden door middel van trainingen en cursussen klaargestoomd, zodat ook zij kozijnen met de CNC-machine kunnen maken.

We krijgen steeds vaker de vraag naar standaard -en seriematige kozijnen. Dan loont het om deze kozijnen met de CNC-machine te maken. Uiteraard worden de kozijntekeningen met bijbehorende verbindingen, sponningen, profileringen en het hang -en sluitwerk gestandaardiseerd volgens de regels en voorschriften. Bij nieuwe standaarden en voldoende afname zijn we zelfs in staat nieuwe profileringen toe te voegen aan de bibliotheek van de machine. Inmiddels is er geïnvesteerd in nieuwe beitelblokken waardoor we nog beter gesteld staan voor de toekomst.

In de praktijk brengen
Tijdens de trainingen wordt geleerd hoe kozijnen, ramen en deuren getekend moeten worden en hoe de bibliotheek uitgebreid kan worden.

Uiteraard worden alle nieuwe ontwikkelingen eerst proefgedraaid, gecontroleerd, getest en getoetst; net zolang tot alles perfect staat.

Traditionele machines
Specials blijven altijd bestaan: wanneer profielen niet met behulp van de CNC-machine kunnen worden gemaakt, worden ze alsnog op de traditionele machines gemaakt.

Kortom; Novafront kan alles!

Wil je meer weten over ons automatiseringstraject of ben je geïnteresseerd in een baan bij Novafront? Neem dan contact met ons op.

Automatiseringstraject

 

© Novafront 2016. All Rights Reserved