icon-home

Van Noordenne Glasgroothandel

17 september 2020

Deze week willen wij de bijzondere band die wij al sinds lange tijd met Glasgroothandel en Glasindustrie Van Noordenne hebben benadrukken. Chris Alblas is accountmanager bij Van Noordenne en vertelt over zijn fijne samenwerking met Novafront.

“Glasgroothandel en Glasindustrie Van Noordenne uit Hardinxveld-Giessendam is al sinds 1938 actief. Sindsdien is Van Noordenne uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke bedrijven binnen de glasbranche in Nederland. Een echt familiebedrijf, waar we trots zijn op onze no nonsense mentaliteit. We houden van korte lijnen en hebben afspraken nakomen en flexibiliteit hoog in het vaandel staan!”

 “Wij zijn sinds lange tijd trouwe leverancier van Novafront. Onze samenwerking is vanuit BMN Machinale timmerwerken ontstaan, en vanaf 2010 is die relatie voortgezet met Novafront. Het succes van hun kunststof kozijnen heeft onze samenwerking alleen maar geïntensiveerd.”

Nationaal en internationaal
Chris Alblas is vanaf 1989 werkzaam bij de Van Noordenne Groep. Hij vervolgt: “Wij zijn leverancier van het complete scala glas, beglazings- en aanverwante producten: isolatie glas, zonwerend glas, gelaagd glas, gehard glas, monumenten glas, brandwerend glas en Duco ventilatie roosters. Wij leveren zowel nationaal als internationaal.”

“In der loop der jaren hebben wij veel mooie werken in samenwerking met Novafront uitgevoerd. Eigenlijk te veel om op te noemen, maar ik wil toch een paar in het oog springende projecten onder de aandacht brengen: de renovatie van 129 woningen in Wateringen, het Actief College in Oud-Beijerland en de 21 woningen in Oegstgeest, waar we samen het leveren en plaatsen van het glas en de kozijnen hebben gezorgd!”.

Inventiviteit
“Wat ons betreft hebben wij een erg fijne samenwerking met Novafront. We weten elkaar op elk niveau te vinden en we zijn trots op de inventiviteit die zij elke keer weer laten zien om zo onderscheidend in de markt te zijn en vooral te blijven. Door de ontwikkelingen binnen Novafront merken we ook dat er, naast de ‘standaard’ HR-beglazing, steeds meer specifiekere glastypes worden toegepast.”

“We werken graag samen met bedrijven uit de regio. Daar is Novafront een prima voorbeeld van. We hechten allebei waarde aan onze afspraken nakomen, op tijd leveren en een goede prijs-kwaliteit verhouding. We noemen elkaars naam over en weer bij klanten: we staan er voor elkaar en we koesteren onze relatie!”

© Novafront 2016. All Rights Reserved