icon-home

‘Elk detail moet goed zijn!’

28 mei 2021

Deurpanelen zijn het puntje op de ‘i’ van het aanzicht van je woning! Dat zegt André van der Vecht van Dutch Design Deurpanelen. Wij werken al jaren samen met deze leverancier van deurpanelen uit Snelrewaard.

“Wanneer er met hout wordt gewerkt”, begint André, “werk je met een houten kozijn en een houten deur.” André vervolgt: “Maar wat veel mensen niet weten, is dat in de kunststof situatie in het kozijn een frame wordt gehangen, waarin het deurpaneel wordt geplaatst!”

Stijlen
André: “Onze deurpanelen zijn in allerlei verschijningsvormen leverbaar. Ons assortiment bestaat uit verschillende stijlen met diverse opties.” Hij vervolgt: “Onze opdrachtgevers leveren informatie over afmetingen, stijl en bijzonderheden aan en wij zorgen dat de juiste panelen op het juiste moment geleverd worden. Wij verzorgen vanuit Nederland de bestellingen en het transport. Voor de productie werken we samen met de fabriek in Duitsland. Omdat we het transport in eigen handen houden, blijven we in voortdurend contact met onze opdrachtgevers. Daardoor schakelen we snel wanneer er op- of aanmerkingen bij de leveringen zijn: dat is echt een voordeel!”

Secuur
“Wij werken al jarenlang samen met Novafront”, vertelt André. “Wat ik heel erg prettig vind aan onze samenwerking, is dat Dick Stam van Novafront altijd heel erg secuur is in zijn aanvragen. Wij maken gebruik van een bestelformulier, wat altijd nauwgezet wordt ingevuld! Daardoor is er volgens mij nog nooit iets fout gegaan met een bestelling van Novafront en dat is uniek. Vaak wordt er gehaast of slordiger omgegaan met de bestelgegevens. En dat is zonde, want ons werk staat of valt met de details! Wanneer de afmetingen bijvoorbeeld niet precies kloppen, past een paneel niet.”

Laatste schakel
André: “Wij zijn vaak de laatste schakel in een bouwproces. Daarom is het belangrijk dat we op tijd leveren. Het moet reëel en haalbaar zijn, maar wij doen wat we beloven! Novafront is altijd op tijd met het plaatsen van bestellingen. Zij hebben wat dat betreft een goede partner aan ons! Onze samenwerking is een geoliede machine, want wij zijn ook ‘Pietje secuur’!”

Gewaardeerd
“Novafront is een leuke afnemer voor ons: veel variatie in de bestellingen, nooit standaard. Ze bestellen elke keer wat anders: omdat het altijd goed gaat zijn er ook geen bijzonderheden over te vertellen. Wij voelen elkaar goed aan en proberen het altijd voor elkaar te krijgen. Novafront is een zeer gewaardeerde klant en ik vind de samenwerking heel fijn!”

 

© Novafront 2016. All Rights Reserved