icon-home

Blog
Arie Kooij

26 november 2020

Arie Kooij is al sinds 2010 onze meer dan enthousiaste chef werkplaats in de kunststof kozijnen werkplaats. In deze blog vertelt de vijftigjarige Hardinxvelder over zijn werk bij Novafront, over eerdere ervaringen die hem nu goed van pas komen en over zijn gezin en hobby.

“Voordat ik in 2010 bij Novafront kwam werken, heb ik onder andere bij een brandkastenfabriek leidinggegeven aan een afdeling van vijftien man. En heb ik acht jaar met aluminium kozijnen gewerkt. Precies de ervaringen die Peter Huizer zocht toen hij met Novafront met de productie van kunststof kozijnen begon en ik een open sollicitatie stuurde!”

Voorraadbeheer
“Mijn werk is een combinatie van het aansturen van mijn elf collega’s en zelf meewerken in de werkplaats. Ik zorg ervoor dat de juiste orders op de juiste datum klaar zijn. In overleg met de werkvoorbereiding is het mijn verantwoordelijkheid dat het benodigde materiaal wordt besteld, waardoor het werk nooit stil komt te liggen. Voorraadbeheer is heel belangrijk: we moeten nooit misgrijpen als we bijvoorbeeld sloten of beslag nodig hebben.”

Waardering
“Het is echt een heel leuke en afwisselende functie. Ik heb het dan ook prima naar mijn zin door alles wat erbij komt kijken. Ik heb veel contact met klanten, beantwoord veel vragen. De laagdrempeligheid van Novafront maakt het werk ook leuk. Bovendien krijgen we veel waardering van aannemers voor de kwaliteit van ons geleverde werk! En met mijn collega’s is het fijn samenwerken: een goede werksfeer vind ik heel belangrijk!”

Klussen
“Thuis klus ik ook graag, zowel binnen als buiten het huis. Verder ga ik in mijn vrije tijd graag met mijn twee zoons van vier jaar en zeven jaar op pad: de bossen in of naar het strand. Mijn vrouw Marina en ik zijn 21 jaar getrouwd.”

© Novafront 2016. All Rights Reserved