icon-home

Novafront organiseert inspiratiebijeenkomst
voor dealers

24 februari 2023

Op donderdag 16 februari organiseerde Novafront een inspiratiebijeenkomst voor haar dealers in Hotel Gorinchem. In samenwerking met leverancier Gealan werden de dealers van Novafront bijgepraat over de nieuwste producten, ontwikkelingen op het gebied van ICT en andere innovaties.

In het vernieuwde Hotel Gorinchem kwamen de dealers van Novafront samen om bijgepraat te worden over de huidige stand van zaken op het gebied van kozijnen en toekomstige ontwikkelingen. Na het welkomstwoord van André van den Heuvel was het woord aan Bas van den Eerenbeemt van Gealan. Hij vertelde, samen met Mark Beukert van Gealan, over de ontwikkelingen op het gebied van profielen. Kwaliteit was daarbij het sleutelwoord. Gealan levert de profielen voor de kozijnen van Novafront en samen staan ze ervoor om een hoogwaardig product af te leveren.

Innovaties
Eén van de opvallende ontwikkelingen die eraan gaat komen is het gebruik van een app. Met deze app kunnen kozijnen gemakkelijker ingemeten worden. En dankzij een ingebouwde chip in het kozijn, is het mogelijk instructies voor gebruik, herstelhistorie en andere waardevolle informatie op te slaan in het kozijn. De directe toegang tot deze informatie zorgt voor heldere communicatie en geeft de klant inzicht en informatie over het kozijn.

Duurzaamheid
Ook op het gebied van duurzaamheid is kwaliteit een sleutelwoord. Geen oplossingen voor de bühne, maar doordachte concepten die een concrete bijdrage leveren aan het verbeteren van de duurzaamheid van woningen. Zo werd er gesproken over een lijn kozijnen die een geluidwerende werking hebben, waardoor deze ingezet kunnen worden in geluidsintensieve gebieden. Daarnaast was er ook speciale aandacht voor het renovatieprofiel. Dit profiel pakt als het ware het oude kozijn in, waardoor deze niet verwijderd hoeft te worden.

Automatisering en het systeem ‘JoPPS’
Na een korte koffiepauze was het woord aan Peter Troost van Novafront die een presentatie gaf over het systeem ‘JoPPS’. Dit systeem zorgt dat offertetrajecten sneller verlopen en dat de foutmarge bij productie aanmerkelijk wordt verkleind. Door een koppeling met de database van Gealan wordt ook de aanlevering van de profielen voor de kozijnen geoptimaliseerd.

Geslaagde ochtend
De inspiratiebijeenkomst werd afgesloten met een gezamenlijke lunch, waar op een informele manier de verschillende onderwerpen die waren gepasseerd nog eens werden besproken. Duidelijk werd dat Novafront, met haar partners, kwaliteit, innovatie en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. De constante zoektocht naar verbetering gaat, in samenwerking met de dealers, altijd door.

We kijken terug op een geslaagde inspiratiebijeenkomst! Er is kennis gedeeld, inspiratie opgedaan en er zijn nieuwe inzichten verkregen. Bij deze danken we alle aanwezigen hartelijk voor hun komst. En een speciaal dankwoord voor Bas en Mark van Gealan voor hun presentatie!

© Novafront 2016. All Rights Reserved