icon-home

'Ik kan altijd bij ze terecht'

16 december 2021

Bouwbedrijf Visser bestaat al bijna honderd jaar! Het is een echt familiebedrijf. In 1923 werd het Bouwbedrijf opgericht door Paul Visser sr. Sinds 2010 zwaait de vierde generatie de scepter: Miranda en Peter Visser hebben de onderneming overgenomen van hun respectievelijke vaders Bas en Paul. Peter vertelt over hun samenwerking met Novafront.

Peter: “Wij werken al jaren met Gealan-profielsystemen voor kunststof kozijnen. Nadat onze vorige leverancier in 2018 failliet ging zijn we naar Novafront overgestapt. Onze houten kozijnen kochten we al sinds 2015 bij hen in.”

Bokken
“En die samenwerking verloopt naar volle tevredenheid”, zegt Peter. “Voor onze renovatie- en nieuwbouwprojecten is Novafront onze leverancier van kunststof kozijnen. We zitten dichtbij elkaar en onze bokken staan zelfs bij Novafront op het terrein: meestal laden we onze aanhangers zelf bij hen. Omdat wij veel particuliere opdrachtgevers hebben of aan kleinschalige projecten werken, is het efficiënt om zelf het transport te regelen.”

Onderhoud & Renovatie
Peter: “De basis van onze werkzaamheden ligt bij onderhoud en renovatie van woningen en bedrijfspanden. Daar hoort het vervangen van kozijnen in hout, kunststof of aluminium bij. Ook voor kleinschalige nieuwbouw van woningen en bedrijfspanden kan je bij ons aankloppen. Wij begeleiden en ontzorgen bij alle facetten van de bouw!”

Ontzorgen
“Omdat wij het onze opdrachtgevers zo makkelijk mogelijk willen maken, verzorgen wij zelf de bestellingen bij Novafront”, vertelt Peter. “Wanneer de keuze voor een bepaald kozijn is gemaakt uit de documentatie van Novafront, regelen wij de rest. Dat proces verloopt heel soepel: we hebben een vaste contactpersoon voor kunststof kozijnen of voor houten kozijnen bij Novafront.” 

Laagdrempelig
Peter: “Het inmeten van de kozijnen doe ik zelf. Op het gebied van maatvoering en kleurstelling weet ik precies wat de mogelijkheden zijn. Novafront heeft eigenlijk altijd antwoord op onze vraag, ook wat betreft het gespecialiseerde werk! De bestelling verloopt per e-mail. Mocht er door omstandigheden iets niet duidelijk zijn, is het zo geregeld: zowel Novafront als wij zijn erg laagdrempelig!”

Flexibel
“Wij verzorgen het transport van de kozijnen meestal zelf, zoals gezegd. Omdat ik ruim van tevoren bestel, betekent het dat de bokken veilig bij ons op het terrein staan. Novafront gaat helemaal mee in onze flexibele planning. Ze zijn altijd duidelijk over de verwachte levertijd én die klopt ook altijd. Wat ik zeg: wij hebben een prima samenwerking!”

© Novafront 2016. All Rights Reserved