icon-home

'Novafront is een professionele partij in kozijnen'

07 maart 2022

Reppel Koeriers verzorgt onder andere voor een grote klant van ons de levering van kunststof kozijnen en glas naar Zwijndrecht. Erwin Schippers is teamleider planning bij Reppel Koeriers en vertelt over onze samenwerking.

Reppel Koeriers heeft als spoedkoerier vestigingen in Dordrecht en Rotterdam. Ze zijn sinds 2002 uitgegroeid tot een koeriersdienst met meer dan vijfhonderd klanten. Er werken dagelijks meer dan vijftig mensen aan vlot en voordelig transport.

Regionaal & internationaal
Reppel Koeriers vervoert alles: van een envelop tot en met talloze pallets. Regionaal én internationaal! Ze rijden met kleine bestelwagens, busjes en bakwagens en zelfs grote vrachtwagens.

Hoe lang werken jullie al samen met Novafront
“Sinds 2013 voeren we allerlei transporten voor Novafront uit. Inmiddels werken we dus alweer 9 jaar samen. ”

Wat voor specifieke diensten verlenen jullie aan Novafront?
“Voor ons vervoer voor Novafront maken we over het algemeen gebruik van een bus met aanhanger. Daarmee transporteren we de kozijnen (met glas) naar de klanten van Novafront.”

Hoe verloopt de samenwerking?
“Novafront plaatst bij ons orders in het digitale portaal. Vervolgens zorgen wij ervoor dat we op het aangegeven tijdstip aanwezig zijn. De aanhangers staan dan geladen klaar: het enige wat wij nog moeten doen, is afspannen.”

Hoe omschrijf je Novafront als klant?
“Novafront is voor ons een heel fijne klant! Onze samenwerking is zeer correct. Wanneer er iets aan de hand is, dan lossen we dat samen op. Novafront is een professionele partij in kozijnen. Daarom heb ik zelf ook een aanvraag lopen voor mijn eigen nieuwe kozijnen!”

Reppelkoeriers

© Novafront 2016. All Rights Reserved