icon-home

Vervangen van kunststof kozijnen voor energiebesparing

10 december 2021

Woningcorporatie Woonkwartier uit Zevenbergen gaat aan de slag met het groot onderhoud en het aanbrengen van energiebesparende maatregelen in al haar kernen. In opdracht van BM van Houwelingen vervangen wij daarom kunststof raamkozijnen bij vijftien woningen in Oud-Gastel en Oudenbosch.

Raymond de Haan is als uitvoerder van Novafront betrokken bij dit project. “In november zijn we begonnen. We werken in totaal op drie locaties: een blok van zeven woningen aan De Blikken in Oudenbosch, en in Oud-Gastel vijf woningen aan Het Hof en drie woningen in de Eikenlaan.”

Recyclen
Raymond: “Bij alle woningen verwijderen we de oude kunststof kozijnen. Die kozijnen worden bij ons op de zaak gerecycled. Vervolgens plaatsen we overal ook weer nieuwe kunststof raamkozijnen. Het zijn allemaal dezelfde huizen en voor ons is het dan ook repeteerwerk.”

Volgens planning
Raymond: “Het werk loopt helemaal volgens plan. We werken hier met drie man en op dit moment hebben we nog drie dagen werk. Wellicht komen we in de toekomst hier nog terug in West-Brabant.”

Energiebesparing
Woningcorporatie Woonkwartier vindt energiebesparing in haar woningen belangrijk: het is in een goed geïsoleerd huis fijner wonen. De woningcorporatie wil daarom de energieprestaties van haar woningen de komende jaren flink verbeteren.

Novafront is trots dat we met onze werkzaamheden kunnen bijdragen aan de energiebesparende intenties van Woonkwartier.

Project Oud-Gastel en Oudenbosch

© Novafront 2016. All Rights Reserved