icon-home

Blog
Zoran Marinkovic 

29 oktober 2020

Zoran Marinkovic is 55 jaar oud en werkt sinds anderhalf jaar bij ons in de werkplaats. Samen met zijn collega’s verzorgt hij de productie van de kunststof onderdelen voordat ze tot kozijnen gemonteerd worden.

“Ik werk met veel plezier op de ‘machinale afdeling’: dat betekent dat ik samen met mijn collega’s met al de verschillende machines van ons vernieuwde machinepark de productie van de kunststof onderdelen van de kozijnen verzorg. Het is fijn werken met het nieuwe bewerkingscentrum, de nieuwe HVL-machine en de nieuwe 4-kops lasmachine en de daarop aangesloten hoekbewerkingsmachine. Wij lassen de onderdelen aan elkaar en leveren ze met schone “gepoetste” hoeken aan bij de montage afdeling.

Ervaring
“Voordat ik bij Novafront kwam werken, had ik al twintig jaar ervaring met de productie van kunststof kozijnen. Ik ben dan ook heel blij dat ik weer werk heb gevonden wat aansluit bij mijn achtergrond en wat ik leuk vind. In het begin was het wel even wennen, maar ik heb het nu hartstikke naar mijn zin bij Novafront! De samenwerking met mijn collega’s is hartstikke goed en Novafront is een fijne werkgever.”

Vissen
“Samen met mijn vrouw woon ik in Bergambacht. Onze kinderen zijn inmiddels het huis uit. In mijn vrije tijd ga ik graag vissen. Vroeger viste ik op karpers, maar tegenwoordig werp ik een paar kilometer van ons huis mijn hengel uit in de Lek en vis ik vooral op snoekbaars!




© Novafront 2016. All Rights Reserved