icon-home

Novafront levert en monteert ramen, deuren en kozijnen voor Tromp Advies

23 juli 2020

Wij hebben onlangs het gevelpakket en de binnen kozijnen voor de nieuwe huisvesting van Tromp Advies, Accountants en Belastingadviseurs op het watertorenterrein in Boven-Hardinxveld in opdracht van Van Dijk Vastgoed opgeleverd. Marcel van Steenis vertelt meer over deze ‘Hardinxveldse klus’.

“We hebben voor dit project het volledige gevelpakket en de binnen kozijnen verzorgd. De kunststof buitenkozijnen, de houten stelkozijnen waarin deze kunststof kozijnen gemonteerd worden en de levering en plaatsing van de houten binnen kozijnen. Daarbij zijn ook de binnendeuren door ons geleverd en afgehangen. Het is kortom weer een goed voorbeeld van onze complete dienstverlening op het gebied van het leveren en monteren ramen, deuren en kozijnen in hout en kunststof.”

Hardinxveld-Giessendam
“Het speciale aan deze klus is dat niet alleen de opdrachtgever, toekomstig gebruiker en ook de architect uit Hardinxveld-Giessendam komen. Pim Muller van Muller Ontwerp & Advies is verantwoordelijk voor het ontwerp van dit fraaie kantoorpand. Zijn bureau is in hetzelfde pand gevestigd als wij, waardoor de lijntjes wel heel erg kort waren! Hij kon onze kozijndetails naadloos in zijn ontwerp en bouwkundige uitwerkingen opnemen en zo de mogelijkheden voor zijn ontwerp en technische uitvoering vergroten.”

© Novafront 2016. All Rights Reserved